Menu Close

Betaalbare video laten maken

Een professionele video laten maken kan bij mij tegen een betaalbare prijs. Met ruim tien jaar werkervaring in de audiovisuele wereld, maak ik haarscherpe beelden, stel ik de juiste interview vragen en zorg ik voor professioneel licht en geluid. Omdat ik te werk ga als one man band, kan ik de kosten laag houden – in tegenstelling tot de concurrentie. Ik maak krachtige video’s die aansluiten bij de doelgroep van jouw bedrijf, merk of product.

Krachtige video voor jouw doelgroep

Ik maak video’s in alle soorten en maten. Mijn specialisme is online video: aftermovies, bedrijfsvideo’s, bouwvideo’s, promotievideo’s, social media, testimonials en wervingsvideo’s. 

Weet je niet precies wat voor video je wilt? Ik heb graag contact met je, om te kijken wat voor video het beste past bij jouw doel. In een vrijblijvend gesprek breng ik in kaart wat de mogelijkheden zijn om potentiële klanten aan te trekken door de inzet van video. 

Waarom een betaalbare video laten maken?

Een video laten maken is een effectieve en krachtige manier om je bedrijf, merk of product te promoten. Met een professionele video kun je laten zien wat jouw bedrijf, merk of product uniek maakt en waarom potentiële klanten voor jou moeten kiezen. Vergroten van naamsbekendheid, het informeren van klanten over nieuwe producten of diensten en het genereren van leads zijn een aantal voordelen die – het maken van – video met zich meebrengt.

IMG_9117

Wil je alle voordelen ontdekken van de verschillende diensten die ik aanbied?

Klik op de knop hieronder

Voorbeelden

Recruitment video

Play Video

Promotievideo

Play Video

Aftermovie

Play Video

Mogelijkheden

Bekijk hieronder het aanbod van de diensten die ik lever

Zo ga ik te werk

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Maakt haarscherpe beelden, stelt de juiste interview vragen en zorgt voor professioneel licht & geluid
  • Meedenkend, creatief & op gebied van script tot realisatie
  • Vaste prijzen zonder verrassingen
  • Dronebeelden en voice-over behoren ook tot de mogelijkheden

Paul Roor Videography | info@paulroor.com | +31646651753 | KvK 73043346
© 2024 Paul Roor

× WhatsApp