Menu Close

Een wervingsvideo laten maken

Het toevoegen van wervingsvideo aan een vacaturepagina heeft een positieve invloed op het wervingsproces en biedt meerdere voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent

Ontdek alle voordelen van een wervingsvideo

Cultuur tonen: een wervingsvideo geeft potentieel talent een kijkje in de werkomgeving en bedrijfscultuur. Hierdoor kunnen kandidaten zien of ze passen binnen een organisatie.

Aandacht: video trekt meer aandacht dan een tekst bij een vacature. Door het toevoegen van video verhoog je de interesse van kandidaten en moedig je ze aan om verder te kijken naar je bedrijf en de vacature. 

Emotie: video roept emotie op bij kijkers. Een wervingsvideo toont passie en enthousiasme van huidige werknemers. Dit creëert een emotionele connectie tussen potentieel talent en je bedrijf. 

Uniek: met een wervingsvideo onderscheid je je van de concurrentie. Je kunt jouw bedrijf op een unieke manier presenteren. 

Effectieve communicatie: met video kun je informatie op een eenvoudige en boeiende manier overbrengen. Kandidaten begrijpen beter wat er wordt verwacht, doordat je kernaspecten van de vacature duidelijk kunt uitleggen.

Passend talent aantrekken: potentieel talent krijgt een realistisch beeld van de functie en je bedrijf. Dit trekt kandidaten aan die echt geïnteresseerd zijn in de functie en passen bij je bedrijf. 

Veel bereik: met video bereik je meer mensen dan met tekst. Wanneer deze wordt gedeeld op social media, bereik je meer publiek dan alleen degenen die de vacaturepagina bekijken. Dit vergroot de kans dat potentieel talent de vacature voorbij ziet komen. Misschien zouden zij anders niet op de hoogte zijn van de vacature.

Voorbeelden

Recruitment video

Play Video

Vacaturevideo

Play Video

Wervingsvideo

Play Video

Mijn expertise is online video: social media, testimonials, bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, instructievideo’s, wervingsvideo’s, evenement registraties en aftermovies. Op het gebied van camerawerk, creatief meedenken, tot montage van een eindproduct kan ik je helpen. Videocontent die impact maakt, groei realiseert voor jouw bedrijf en je doelgroep op een effectieve manier bereikt.

Met ruim 10 jaar werkervaring in de audiovisuele wereld, heb ik mogen werken aan opdrachten voor de mooiste merken samen met talloze professionals. Zo heb ik een groot netwerk opgebouwd en kan ik voor iedere klus een passend team samenstellen voor het best gewenste resultaat.

Zo ga ik te werk

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Maakt haarscherpe beelden, stelt de juiste interview vragen en zorgt voor professioneel licht & geluid
  • Meedenkend, creatief & op gebied van script tot realisatie
  • Vaste prijzen zonder verrassingen
  • Dronebeelden en voice-over behoren ook tot de mogelijkheden

Ontdek al mijn expertises

Paul Roor Videography | info@paulroor.com | +31646651753 | KvK 73043346
© 2024 Paul Roor

× WhatsApp