Menu Close

Een testimonial video laten maken

Testimonial video is een waardevol hulpmiddel om potentiële klanten vertrouwen op te laten bouwen in je bedrijf of merk

Ontdek alle voordelen van testimonial video

Betrouwbaarheid: echte klanten delen positieve ervaringen met jouw dienst of product. Dit vergroot de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van je bedrijf. Potentiële klanten worden gerust gesteld door tevredenheid van bestaande klanten. 

Sociaal bewijs: testimonial video dient als sociaal bewijs. Tevreden klanten moedigen anderen aan om ook je dienst of product te proberen. Mensen zijn vaak geneigd het gedrag van anderen over te nemen, vooral als de behoeften hetzelfde zijn. 

Emotioneel: testimonial video heeft een emotionele impact op publiek. Door het horen van echte verhalen, worden bij potentiële klanten gevoelens van identificatie en empathie opgewekt. Hierdoor neemt sterke verbinding met een bedrijf of merk toe. 

Effectieve storytelling: echte klanten zijn via testimonial video in staat om hun verhaal op authentieke manier te delen. Een krachtige vorm van storytelling die mensen raakt en aanzet tot actie. 

Resultaten: concrete resultaten kunnen worden gedemonstreerd. Klanten kunnen laten zien wat ze hebben behaald – of hoe het hen heeft geholpen – door gebruik te maken van jouw product of dienst. Zo krijgen potentiële klanten inzicht in de waarde en voordelen die ze kunnen behalen. Twijfels worden weggenomen en vragen beantwoord. 

Benadrukken van klanttevredenheid: positieve getuigenissen benadrukken dat jouw bedrijf bezig is met klanttevredenheid. Dit is voor een potentiële klant een belangrijk aspect bij het kiezen tussen verschillende bedrijven. 

Conversie verhogen: testimonial video vergroot de conversie. Potentiële klanten, die positieve verhalen horen van anderen, zullen eerder overgaan tot aankoop of het nemen van vervolgstappen in aankoopproces of het aanvragen van meer informatie. 

Marketingtool: je marketingcampagnes bevatten waardevolle inhoud door het toevoegen van testimonial video. Deze video’s kun je delen op social media, je website en via mail & advertenties. 

SEO verbetering: video heeft positieve invloed op de SEO van je website. Het bevordert de bezoekduur en betrokkenheid van bezoekers. Daardoor kan jouw website hoger ranken in bijvoorbeeld Google. 

Voorbeelden


Case study

Play Video


Testimonial

Play Video


Succesverhaal

Play Video

Mijn expertise is online video: social media, testimonials, bedrijfsvideo’s, promotievideo’s, instructievideo’s, wervingsvideo’s, evenement registraties en aftermovies. Op het gebied van camerawerk, creatief meedenken, tot montage van een eindproduct kan ik je helpen. Videocontent die impact maakt, groei realiseert voor jouw bedrijf en je doelgroep op een effectieve manier bereikt.

Met ruim 10 jaar werkervaring in de audiovisuele wereld, heb ik mogen werken aan opdrachten voor de mooiste merken samen met talloze professionals. Zo heb ik een groot netwerk opgebouwd en kan ik voor iedere klus een passend team samenstellen voor het best gewenste resultaat.

Zo ga ik te werk

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Maakt haarscherpe beelden, stelt de juiste interview vragen en zorgt voor professioneel licht & geluid
  • Meedenkend, creatief & op gebied van script tot realisatie
  • Vaste prijzen zonder verrassingen
  • Dronebeelden en voice-over behoren ook tot de mogelijkheden

Ontdek al mijn expertises

Paul Roor Videography | info@paulroor.com | +31646651753 | KvK 73043346
© 2024 Paul Roor

× WhatsApp